„Albero” este o marcă comercială de uși de interior, care întruchipează soluții tehnologice inovatoare, calitate testată în timp și tendințe de design moderne.

Ușile de interior  „Albero” iși iau începutul din cea mare întindere de păduri de pe globul pămantesc – din Siberia (Rusia). Aici, unde se află cele mai mari rezerve de lemn din lume se află fabrica cu o suprafață de producere de peste 5.000 m2, unde se produc cu dedicație ușile de interior Albero.

O vastă experiență de producere, un sistem de control al calității la fiecare etapă a acesteia, utilizarea celor mai bune materiale și echipamente de la lideri recunoscuți din industrie, face posibilă producerea de uși de interior de cea mai înaltă calitate. Toate ușile Albero sunt produse folosind tehnologii și echipamente fabricate în Germania și Italia.

Ușile de interior Albero sunt fabricate pe cadru din lemn masiv (pin) placat cu MDF. Fiecare element al foii de ușă este înfoliat cu folie, astfel foaia de ușă fiind fără falț, ceia ce îi oferă o mai mare rezistență în timp, deci o durată de exploatare mai lungă.


Ușile sunt echipate complet cu:

toc fix sau reglabil cu cheder


pervaze

 


feronerie de calitate


Toate ușile sunt pe dimensiuni standard, pentru goluri de ușă de aproximatv 70/80/90 (+/- 5)cm la înălțimea de 204-209 cm

Pentru ziduri mai groase de 10-11cm avem disponibile extensii (căptușeli), în caz că le solicitați.


Avem plăcerea să va oferim două colecții de uși de interior cu un design deosebit si atrăgător, într-o gamă variată de modele si culori:

Colecția de uși moderne TrendDoors

Vezi ușile

Colecția de uși clasice Galerie

Vezi ușile