DESPRE ALBERO

„Albero” este o marcă comercială de uși de interior, care întruchipează soluții tehnologice inovatoare, calitate testată în timp și tendințe de design moderne.

O vastă experiență de producere, un sistem de control al calității la fiecare etapă a acesteia, utilizarea celor mai bune materiale și echipamente de la lideri recunoscuți din industrie, face posibilă producerea de uși de interior de cea mai înaltă calitate. Toate ușile Albero sunt produse folosind tehnologii și echipamente fabricate în Germania și Italia.

Despre uși

Ușile de interior Albero sunt fabricate pe cadru din lemn masiv (pin) placat cu MDF. Fiecare element al foii de ușă este înfoliat cu folie, astfel foaia de ușă fiind fără falț, ceia ce îi oferă o mai mare rezistență în timp, deci o durată de exploatare mai lungă.


Usile sunt disponibile in trei dimensiuni standard:

  • Foaie de usa 60X200cm – pentru goluri de 68-70cm
  • Foaie de usa 70X200cm – pentru goluri de 78-80cm
  • Foaie de usa 80X200cm – pentru goluri de 88-90cm
  • Foaie de usa 90X200cm – pentru goluri de 98-100cm

Inaltimea golului de usa, recomandata, pentru montaj este intre 205/207cm (200cm foaia de usa, 3cm grosimea tocului, plus un strat de cativa cm de spuma utilizata pentru fixarea usilor). Tocurile verticale au o rezerva de lungime si se taie din ele din partea de jos la montaj. In cazul in care golul este mai mic de 205cm, exista riscul sa fie necesara taierea din foaia de usa, iar in aceasta situatie se pierde garantia pentru acea usa. Daca totusi beneficiarul isi asuma acest aspect, trebuie retinut faptul ca din usi se poate taia maxim 5cm, respectiv, 2,5cm din partea de sus si 2,5cm din partea de jos.

Ușile sunt echipate complet cu:

Toc standart cu latimea de 10cm cu pervaze pe o singura parte

sau toc reglabil cu pervaze pe ambele parti, care este conceput pentru ziduri cu grosimea intre 9 si 12cm.

In situatia in care grosimea zidului depaseste 12cm, se pot achzitiona separat extensii, cu ajutorul carora se pot acoperi ziduri cu grosimea de maxim 31cm.


Ușile sunt echipate deasemenea cu feronerie de calitate inclusa in pret: maner, broasca, 3 balamale. Pentru usile care aveti nevoie sa se incuie se pot achizitiona separat incuietori (rozete) pentru inchidere pe dinauntru sau butuc cu cheie. Feroneria este disponibila in 2 culori – argintiu si bronz.

Deasemenea contra unui cost suplimentar, usile pot fi echipate cu broasca de tip Magnet in loc de broasca Standart.


Comenzi / Livrari / Montaje

Comenzile de usi le receptionam doar in urma unei discutii la telefon sau prin mail. Nu este posibila plasarea comenzilor online, din motiv ca usile sunt un produs specific la care este necesar de concretizat mai multe detalii.

Livrarile sunt efectuate prin serviciul de curierat in judetele din tara sau prin curieri proprii in Bucuresti si in judetele adiacente. Pretul transportului se disuta individual cu fiecare client in parte.

Verificati starea coletului la livrare!
Coletele noastre sunt trimise cu optiunea deschidere la livrare. Va rugam sa verificati integritatea coletului si a produselor din interior in prezenta curierului.
Curierul are obligatia de a astepta pana verificati integritatea produselor. In caz contrar, refuzati preluarea coletului si luati legatura cu noi la nr. de telefon 0.736.127.776. Daca depistati careva defecte ale produselor este necesar sa le consemnati impreuna cu curierul intr-un proces verbal (facand si niste poze doveditoare) sau sa refuzati preluarea coletelor. In cazul in care ati semnat de primirea coletelor in stare bună si nu au fost obiectii nu vom putea lua in considerare reclamatiile ulterioare.

Montaje: Avem parteneri cu care colaboram in vederea asigurarii montajului usilor. Acesta este un serviciu separat, optional ce se discuta individual si se ofera pentru mun. Bucuresti si judetele adiacente.

Politica de retur

Regulament privind serviciul de retur gratuit

Renuntarea la cumparare reprezinta un serviciu gratuit oferit clientilor BOSCO-LUX SRL,  societate comerciala cu raspundere limitata, organizata potrivit legii romane, cu sediul in Orasul Bucuresti Bulevardul Timisoara numarul 92A sector 6, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/7001/18.05.2018, numar de inregistrare fiscala RO 38887776.

Prin acest serviciu, clientii BOSCO-LUX pot returna gratuit in termen de 14 zile calendaristice produsele cumparate din magazinul nostru, conform Termenilor si Conditiilor de retur prevazute in prezentul Regulament.

Clientii care renunta la cumparare, solicitand returul unui produs, se vor supune regulilor prezentului Regulament, acceptandu-l in integralitate.

Clientii BOSCO-LUX SRL sunt beneficiarii directi ai acestui serviciu gratuit.

Acestia pot fi persoane fizice  sau persoane juridice care au achizitionat produse in magazinul nostru,  sau de pe www.albero.ro, fiind titularii facturii sau ai bonului fiscal sau reprezentantii persoanei juridice titulare a facturii fiscale BOSCO-LUX.

Cum puteti returna produsele achizitionate de la BOSCO-LUX?

Produsele cumparate din magazinul nostru  sau de pe www.albero.ro pot fi returnate  in termen de 14 zile calendaristice in magazinul nostru din Bulevardul Timisoara numarul 92A, Sector 6, Bucuresti.

Termenul de 14 zile calendaristice se calculeaza:

– de la data cumpararii produsului in cazul in care acesta a fost achizitionat direct din magazin;

– de la data livrarii produsului in cazul in care produsul a fost livrat prin curier sau prin alte metode de livrare.

In cazul returului produselor ce au fost livrate cu curierul (sau prin alte metode de livrare), cumparatorul va suporta costul livrarii tur-retur, deci prin urmare i se va rambursa pretul usilor in afara cheltuielilor de transport.

In cazul in care, produsele sunt platite, dar raman in depozitul nostru pe o perioada mai lunga de 14 zile de la facturare (conform solicitari cumparatorului), acestea nu mai beneficiaza de posibilitatea de retur.

Cumparatorul are dreptul de a se retrage din contractul de vanzare-cumparare fara a fi nevoit sa justifice decizia si fara a suporta alte costuri.

In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa o faca intr-un magazin.

Purtati raspunderea pentru orice eventuala diminuare a valorii produselor, daca in urma verificarii conformitatii, proprietatilor si functionalitatii produselor se dovedeste ca aceasta devalorizare a fost cauzata de manipularea necorespunzatoare de catre dvs.

Conditiile referitoare la produsul returnat:

Se recomanda ca produsul returnat sa fie in aceeasi stare in care a fost cumparat sau livrat:

Sa aiba toate componentele, accesoriile;

Produsul trebuie sa fie returnat in conditii de siguranta, pe cat posibil in ambalajul original pentru a se evita deteriorarea acestuia la manipulare si/sau transport.

Produse care nu sunt acceptate la retur:

Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri mecanice sau electrice (nesemnalate ca si defecte estetice in primele 48 de ore de la receptionarea produsului).

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Nu sunt acceptate produsele care au lipsa ambalajul original.