You are here:

Uși Filomuro

Colectie
Stil
Tip foaie
Culoare
Disponibilitate
Grosime
Clasa trafic
Rezistență la umiditate

Afișez singurul rezultat

Reduceri!
Usa filomuro

Usa Filomuro

Prețul inițial a fost: 2.900,00 lei.Prețul curent este: 2.750,00 lei.

Afișez singurul rezultat

Uși Filomuro marca Albero – calitatea ascunsă în detalii fine

Ușile Filomuro sau ușile ascunse sunt o tendință nouă în lumea designului, denumite în mai multe moduri: Filomuro, indigo, chameleon, hide door, flush to wall, ușă ascunsă, ușă secretă sau ușă cu toc ascuns. Acestea definesc un singur tip de uși de interior, un instrument folosit de designeri pentru a implementa ideile pe care le au. Ca și origine a termenului, Filomuro provine din italiană, unde filo=la același nivel, iar muro=perete, respectiv sensul fiind ușă la nivel cu peretele.

Alegând ușile Filomuro marca Albero, vei aduce în decorul interior al locuinței tale un plus de rafinament și stil. Dacă vrei soluțiile optime pentru un spațiu modern și elegant, designul impecabil și minimalist al acestor uși reprezintă alegerea perfectă. În plus, calitatea și adaptabilitatea le vor transforma într-o investiție pe termen lung pentru casa ta.

Descoperă selecția noastră atractivă de uși Filomuro și contactează-ne pentru detalii și comenzi!

Telefon     Mail

Uși Filomuro – ușile cu toc ascuns și design minimalist

Pentru iubitorii de design interior cu linii curate și finisaje impecabile, ușile Filomuro sunt o declarație de stil. Elementele decorative lipsesc în mod intenționat, creând un efect de “ușă ascunsă” care se armonizează perfect cu peretele. Modelul Filomuro de la Albero elimină întreruperile vizuale, extinzând fluiditatea spațiului și sporind senzația de simplitate și rafinament.

Ușile Filomuro de la Albero definesc eleganța prin simplitate, oferind un aspect estetic minimalist și contemporan. Acestea sunt construite pe un cadru robust din aluminiu, asigurând durabilitate și stabilitate. Foaia de ușă este placată cu MDF și grunduită cu grund alb pentru vopsire, pentru a fi lipită cu tapet sau acoperită cu tencuială decorativă, pentru a fi în aceeași nuanță cu peretele, în ideea de a reda o continuitate spațiului de interior. Tocul ușii la fel este din aluminiu, în aceeași culoare ca și cadrul ușii, fiind disponibile două variante de culori: argintiu și negru. Un lucru important pe care trebuie de știut despre ușile Filomuro, este că tocul metalic se montează înaintea finisării pereților interiori. Ușile Filomuro sunt dotate cu feronerie de înaltă calitate, în nuanțe de argintiu sau negru în dependență de culoarea tocului și a cadrului ușii, balamale ascunse și broaște magnetice care asigură o deschidere și închidere lină.

Adaptabile și funcționale, ușile Filomuro se integrează neobservat în decor, devenind una cu peretele. Această caracteristică le face ideale pentru spații cu un design interior modern, în care sunt preferate liniile netede și un design cursiv. Fiecare detaliu este gândit pentru performanță și estetică.

De ce să iei în considerare ușile Filomuro marca Albero?

Optând pentru un model de uși Filomuro marca Albero, investești în calitate și estetică. Aceste uși sunt nu doar un statement de design, ci și o dovadă a inovației tehnologice. Albero oferă durabilitate și rezistență, grație materialelor de înaltă calitate și tehnologiilor avansate utilizate în procesul de fabricație. Alege ușile Filomuro pentru un look sofisticat care nu compromite funcționalitatea.

Vezi mai jos câteva argumente pentru care să faci o comandă de uși Filomuro:

  • Ușile Filomuro marca Albero sunt proiectate astfel încât să se integreze perfect cu peretele, oferind un design curat, modern și lipsit de orice element vizual care ar putea întrerupe cursivitatea liniilor.

  • Întrucât sunt fabricate cu ajutorul echipamentelor de ultimă generație din Germania și Italia, aceste uși reflectă angajamentul pentru inovație și calitate superioară.

  • Fără rame vizibile, ușile Filomuro de la Albero urmează ultimele trenduri în design de interior, promovând o estetică minimală și elegantă.

  • Disponibile în diferite dimensiuni, ușile Filomuro pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărui spațiu.

  • Toate ușile vin cu o garanție de 2 ani, fiind o investiție inteligentă.

  • Datorită unui raport preț/calitate optim, achiziționarea unei uși Filomuro de la Albero devine o alegere inteligentă pe termen lung pentru orice proiect de amenajare.

Descoperă selecția noastră atractivă de uși Filomuro și contactează-ne pentru detalii și comenzi!

Telefon     Mail

Modele de uși Filomuro

Modelele de uși Filomuro marca Albero permite personalizarea fără efort a fiecărui camere din locuința ta. Modelele de uși Filomuro diferă în funcție de culoarea cadrului ușii și a tocului. Descoperă gama de modele care pot transforma un simplu element arhitectural într-o piesă de rezistență a designului interior. Fiecare ușă Filomuro de la Albero se integrează perfect cu peretele, oferind o soluție estetică și funcțională care elimină necesitatea tocului și crează o continuitate vizuală impecabilă.

Prețuri uși Filomuro

Prețurile ușilor Filomuro de la Albero reflectă atât calitatea superioară, cât și accesibilitatea. Relația excelentă dintre preț și calitate face din achiziția unei uși Filomuro o decizie inteligentă din punct de vedere financiar. Marca Albero se asigură că investiția în eleganță și funcționalitate este sustenabilă și pentru orice buget.

Prețurile ușilor Filomuro de la Albero variază în funcție de culoarea cadrului ușii și a tocului. Acest aspect permite clienților să aleagă variantele care se potrivesc cel mai bine cu necesitățile și designul interior.

Descoperă selecția noastră atractivă de uși Filomuro și contactează-ne pentru detalii și comenzi!

Telefon     Mail

Află mai multe detalii despre gama de uși Filomuro de la Albero!

Pentru detalii suplimentare, specificații tehnice sau consiliere în alegerea ușii Filomuro perfecte, echipa Albero este gata să te asiste. Nu ezita să ne contactezi la numărul de telefon 0736127776, să ne scrii la mail vanzari.albero@gmail.com sau să completezi formularul de contact de pe site. Cu Albero, alegerea ușii ideale pentru spațiul tău nu a fost niciodată mai simplă.

Prin îmbinarea funcționalității, calității și esteticii, ușile Filomuro marca Albero sunt soluțiile ideale pentru orice interior modern. Pune-ți amprenta pe designul casei tale cu o alegere inteligentă – alege ușile Filomuro de la Albero pentru un ambient stilat și contemporan!