Despre ușile Albero

Despre Albero

La Albero, arta întâlnește funcționalitatea pentru a crea uși de interior remarcabile, ce aduc în orice locuință o parte din eleganța și calitatea ce ne definesc. Încorporând inovații tehnologice de vârf și o experiență îndelungată în producerea ușilor de interior, compania Albero s-a dedicat oferirii de produse care răspund celor mai înalte standarde de calitate și estetică. Cu pasiune pentru design și angajament pentru excelență, Albero își propune să redefinească în fiecare zi standardele confortului și rafinamentului în locuințe.

Fiecare ușă marca Albero este rezultatul unui lung proces de cercetare și dezvoltare, proces în care fiecare detaliu este luat în considerare. Se folosesc numai materiale premium, iar producția se bazează pe echipamente de ultimă generație provenite de la cele mai prestigioase companii din Germania și Italia. Este vorba despre un angajament ferm către durabilitate și prestanță, pe care clienții îl resimt în fiecare produs pe care îl aleg din gama variată de uși de interior marca Albero.

Succesul mărcii comerciale Albero este garantat de sistemul strict de control al calității, care intervine în fiecare etapă al procesului de producție. Echipa de profesioniști monitorizează meticulos fiecare fază de fabricație, asigurându-se că produsele finalizate nu doar că răspund așteptărilor clienților, ci le depășesc.

La Albero, fiecare ușă este o declarație de stil. Marca se inspiră din tendințele contemporane de design interior, dar și din elementele clasice, atemporale, creând astfel colecții versatile, gândite să se integreze armonios în orice tip de decor. Inovația și creativitatea designerilor îmbogățesc constant portofoliul de uși Albero, astfel încât să poată oferi o varietate de modele atractive.

Pe lângă calitatea impecabilă, la Albero înțelege nevoia de flexibilitate și personalizare. Combinând excelența în prelucrare, inovația în design și dedicarea față de fiecare client, Albero este alegerea ideală pentru cei care doresc să adauge o notă de rafinament și eleganță locuinței. Suntem mândri să spunem că fiecare ușă poartă sigiliul calității Albero, un standard recunoscut și apreciat pe piața ușilor de interior.

Te invităm să descoperi selecția noastră de uși de interior și să devii parte din povestea Albero! Nu ezita să ne contactezi pentru detalii și consiliere!

Despre uși

Ușile de interior Albero sunt fabricate pe cadru din lemn masiv (pin) placat cu MDF. Fiecare element al foii de ușă este înfoliat cu folie, astfel foaia de ușă fiind fără falț, ceea ce îi oferă o mai mare rezistență în timp, deci o durată de exploatare mai lungă.

Ușile sunt disponibile în trei dimensiuni standard:

  • Foaie de ușă 60X200cm – pentru goluri de 68-70cm
  • Foaie de ușă 70X200cm – pentru goluri de 78-80cm
  • Foaie de ușă 80X200cm – pentru goluri de 88-90cm
  • Foaie de ușă 90X200cm – pentru goluri de 98-100cm

Înălțimea golului de ușă recomandată pentru montaj este între 205/207 cm (200cm foaia de usa, 3 cm grosimea tocului, plus un strat de câțiva cm de spumă utilizată pentru fixarea ușilor). Tocurile verticale au o rezervă de lungime și se taie din acestea din partea de jos la montaj. În cazul în care golul este mai mic de 205 cm, există riscul să fie necesară tăierea din foaia de ușă, iar în această situație se pierde garanția pentru acea ușă. Dacă totuși beneficiarul își asumă acest aspect, trebuie reținut faptul că din uși se poate tăia maxim 5 cm, respectiv, 2,5cm din partea de sus si 2,5 cm din partea de jos.

Ușile sunt echipate complet cu:

Toc standard cu lățimea de 10 cm cu pervaze pe o singură parte

sau toc reglabil cu pervaze pe ambele părți, care este conceput pentru ziduri cu grosimea între 9 și 12 cm.

În situația în care grosimea zidului depășește 12cm, se pot achiziționa separat extensii de diferite dimensiuni, cu ajutorul cărora se pot acoperi ziduri mai groase.

Ușile sunt echipate de asemenea cu feronerie de calitate inclusă în preț: mâner, broască, 3 balamale. Pentru ușile care aveți nevoie să se încuie se pot achiziționa separat încuietori (rozete) pentru închidere pe dinauntru sau butuc cu cheie. Feroneria este disponibilă în 3 culori – argintiu, bronz si negru.

De asemenea contra unui cost suplimentar, ușile pot fi echipate cu broască de tip Magnet în loc de broască Standart.

Usile in stil clasic, pot fi echipate contra unui cost suplimentar cu urmatoarele accesorii – pervaze clasice, rozete (ce se amplaseaza in colturi la imbinarile dintre pervaze) si capiteluri (se amplaseaza deasupra usii).